İçerik değiştir



- - - - -

‘Doğaya Aykırı Cinsel Münasebet..


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 Taurus

Taurus

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 267 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Güzel bir yer..
  • İlgi Alanları:♫ ♬ ♪ ♩ ♪ ♫ ♬ ♪ ♩ ♪

Gönderim zamanı 15.10.2011 - 11:16


Kıbrıs bu olayı konuşuyor!

Kıbrıs Rum lideri Hristofyas’ın danışmanlarından Dr. Michael Sarris, Lefkoşa’nın Türk kesiminde biri 17 yaşında 4 Türk’le eşcinsel ilişki için pazarlık yaparken yakalandı.


Eski Rum Maliye Bakanı olan Sarris, KKTC’de suç olan ‘doğaya aykırı cinsel münasebetle’ suçlanıyor.

KIBRIS Rum yönetimi eski Maliye Bakanı ve halen Rum lider Dimitris Hristofyas’ın Kıbrıs sorunu müzakere heyeti üyesi Dr. Michael Sarris, KKTC’nin başkenti Lefkoşa’da biri 17 yaşında 4 Türk ile ‘cinsel ilişki’ pazarlığı yaparken önceki gece TSi 23.00’te suçüstü yakalandı. Polis, Sarris’le birlikte evde bulunan iki Türk; M.B. (29) ve M.K’yı (17) gözaltına aldı.

Lefkoşa Mahkemesi’nin 3 gün tutukluluk kararı aldığı Sarris’in uzun süredir Lefkoşa Türk kesimine geçerek, ‘grup ilişkiye’ girdiği belirlendi. Skandal, Rum yönetiminde bomba etkisi yaptı.

KKTC polisinin bir ihbar üzerine gözaltına aldığı 65 yaşındaki Michael Sarris, dünya bankacılık çevrelerinde çok iyi tanınan bir isim. Uzun yıllar Dünya Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği görevi yapan Sarris, eski Rum lideri Tasos Papadopulos döneminde de Maliye Bakanlığı yaptı. Rum lider Dimitris Hristofyas’ın bakanlık teklifini reddeden Sarris, Kıbrıs müzakerelerinde Rum heyetinde ekonomi heyetinde yer alıyor. Rum polisi, Sarris’in ‘ahlak dışı’ ilişkiden KKTC’de tutuklandığını doğruladı.

Gecekonduda 20 Euro

KKTC polisinin önceki gün Sarris’le birlikte tutukladığı 4 Türk, uzun süredir ilişki içinde olduklarını itiraf etti, ancak Sarris’in üst düzey bir siyasi olduğunu bilmediklerini söyledi. Lefkoşa’nın gelir seviyesi düşük Surlariçi mahallesinde yakalanan Sarris ile pazarlıkların, “20 Euro” civarında olduğu iddia edildi.

Bekâr ve tercihleri biliniyor

Lefkoşa Emniyet Müdürlüğü’nde gözetim altında tutulan Sarris, Rum kesiminden kimseyi aramak istemedi. Mahkemenin 3 gün tutukluluk kararı aldığı Sarris, KKTC yasalarına göre ‘doğaya aykırı cinsel münasebet’ suçuyla hakim karşısına çıkacak. Sarris’in hiç evlenmediği ve yakın çevresinde cinsel tercihlerinin bilindiği de belirtildi. Tutuklananlar arasında 18 yaşından küçük bir zanlının da bulunması suçun cezasını artırıyor.(Habertürk)

Gönderilen Resim
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı ve neşenizi çalarlar..(Goethe)


#2 Taurus

Taurus

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 267 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Güzel bir yer..
  • İlgi Alanları:♫ ♬ ♪ ♩ ♪ ♫ ♬ ♪ ♩ ♪

Gönderim zamanı 15.10.2011 - 11:21

Kanun maddesi gerçekten böylemi acaba..? Yahu nasıl doğaya aykırı, koç (Bildiğiniz meleyen koç) ların %30'u, zürafaların çoğunluğu eşcinseldir..:) Demek ki doğaya aykırı değil..:woot: Ayrıca rumların yaptığı i**elik bini aşmadı mı, ne şaşırıyorlar ki..:)

Gönderilen Resim
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı ve neşenizi çalarlar..(Goethe)






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli